Volgende keer...

 

Er zijn (nog) geen evenementen gevonden in het systeem...

Stemming

Ik dans het liefst op...


 

Laatste nieuws

Wij zijn gesloten!
De kinderfeestjes-studio is tijdelijk gesloten. Wanneer er nieuws is, wordt dat direct kenbaar gemaakt op onze website. 

de lessen zijn begonnen!
De lessen dreumesmoves, peutermoves en kleutermoves beginnen weer op woensdag 4 en zaterdag 7 september. Alle leerlingen krijgen hierover een mailtje. Nieuw? Dan kun je een proefles aanvragen via babymoves@jols.nl. 

Kleertjesdoos.com
Vanaf maart 2013 zijn we begonnen met Kleertjesdoos.com Mooie merkleertjes (maat 50 t/m 128) voor zachte prijsjes. Ook kun je zelf kleertjes bij ons inleveren. Je krijgt daar dan meteen geld voor op je rekening! Kijk op www.kleertjesdoos.com hoe het werkt! Of kijk even in de shop op www.kleertjesdoos.com!

Fotoshoot voor baby, peuter, kind op zondag 21 juli  2013
Op zondag 21 juli organiseert Studio JOLS weer een fotoshoot. Deze keer speciaal voor een zeer jonge doelgroep! Onze fotografe heeft erg veel ervaring met het fotograferen van kinderen vanaf babyleeftijd. Het belooft een gezellige shoot te worden met een mooi resultaat! We hebben nog een paar plekjes vrij, dus mocht je je zoontje/dochtertje willen aanmelden dan kan dat via info@jols.nl.

Vanaf april 2012: Babymoves bij Jols
Vanaf april dit jaar zijn we gestart met  nieuwe activiteiten bij Jols! Er worden bewegingslessen gegeven voor baby's, dreumessen, peuters en kleuters. Het programma, ontwikkeld door Jolet van Erkel, is speciaal gericht om de motorische ontwikkeling van kleine kinderen gunstig te stimuleren. Check ook onze facebook pagina met veel foto's! Je kunt ons vinden onder de naam "babymoves bij Jols".

ZOndag 20 november 2011: Jols Topmodel dag 2!
Op zondag 20 november vindt de tweede Jols Topmodel Dag plaats. Een middag vol met leuke, leerzame workshops gerelateerd aan de mode- en modellenwereld. Zo kun je deze keer meedoen aan een workshop catwalk, visagie, catwalk choreo en poseren op de catwalk. Dus flink veel beweging!
Kijk op de link "agenda" voor meer informatie over opgeven ed.

Catwalk Cursus for Kids van start gegaan!

De catwalk cursus for kids najaar 2011 is in oktober van start gegaan. Enthousiaste meiden tussen de 8 en de 12 jaar oefenen 6 weken lang op de juiste moves van het catwalk lopen. Op zondag 27 november lopen zij voor een jury en publiek een eind-modeshow.

Jackie Rose geboren!

Op 16 maart 2011 is geboren: Jackie Rose! Dochter van Jols eigenaresse Jolet. Om die reden zijn enkele cursussen uitgesteld. Kinderfeestjes, catwalk workshops en groepsarrangementen gaan gewoon door. Na het zwangerschapsverlof zullen uitgestelde cursussen alsnog worden gestart, eventueel in een aangepaste vorm. Alle aanmelders ontvangen via email bericht, en tevens zal het onder het kopje "agenda" op de site verschijnen!

Jols topmodel Dag
De Jols Topmodel Dag die in januari voor het eerst gehouden werd, was een groot succes! De foto's van de fotoworkshop zijn inmiddels gemaild via een web album van Picasa. Het filmpje zal binnenkort op deze site te zien zijn!


Winnares Benelux Next Topmodel krijgt les van Jolet van Erkel van Studio Jols

Melissa, deelnemer aan het TV programma Benelux Next Topmodel,  kreeg op donderdag 11 november Catwalk Training van Jolet van Erkel. Zo vlak voor de finale wilde ze nog even haar loopje bijschaven. Jolet van Erkel geeft al 10 jaar catwalk trainingen aan zowel kinderen, tieners als volwassenen. "Mensen komen hier les volgen om zeer uiteenlopende redenen. Sommigen willen hun houding verbeteren, anderen willen zelfverzekerder overkomen en weer anderen willen graag model worden. En daar help ik ze bij, door een goede catwalktraining te geven." Aldus Jolet. Melissa's loopje was al stukken vooruitgegaan nadat ze begonnen was aan het TV programma Benelux Next Topmodel, vond catwalkcoach Jolet. "Maar toch kon ik haar nog goede tips geven om het loopje nóg meer 'model-like' te maken. En die heeft ze met succes toegepast!" Melissa werd op maandag 15 november gekroond tot de winnares van Benelux Next topmodel!

Melissa krijgt catwalktraining bij studio JOLS