Volgende keer...

 

Er zijn (nog) geen evenementen gevonden in het systeem...

Stemming

Ik dans het liefst op...


 

Catwalk Training

  • Wil je je houding verbeteren?
  • Wil je zelfverzekerder overkomen?
  • Wil je modeshows leren lopen?
  • Wil je iets leren op het gebied van visagie en fotografie?

Dan is onze catwalkopleiding echt iets voor jou! Studio Jols organiseert meerdere malen per jaar een veelzijdige cursus, die altijd zeer positief wordt ervaren.

Voor wie?

Als je in de toekomst graag modeshows wilt gaan lopen, modellenwerk wilt gaan doen of iets in de modewereld wilt betekenen dan is deze cursus een uitstekende basis. Wij van Studio Jols hebben regelmatig nieuwe mannequins en modellen nodig voor onze shows. Velen volgen de cursus ook puur voor henzelf: houding verbetering en vooral om zelfverzekerder te worden en dit ook te leren uitstralen.

Wat je doel ook is om de opleiding te gaan volgen, aan iedereen wordt evenveel aandacht besteed. Onze cursussen zijn niet alleen leerzaam maar ook zeker sfeervol en gezellig! Wij stellen dan ook geen eisen aan leeftijd, kledingmaten en lengte. 

Inhoud cursussen 

Tijdens onze modeshowcursus zul je eerst de basis beginselen van het catwalk lopen aangeleerd krijgen. Behalve looptechnieken (bepaalde turns en pasjes) leer je ook de juiste loophouding aan te nemen. Je moet je immers presenteren. Als de basis er in zit, gaan we door met enkele specifieke loopchoreografieën. We werken namelijk toe naar een echte eindmodeshow! Hier mogen natuurlijk alle geïnteresseerden naar komen kijken! Spannend dus! Naast de looplessen is er ook een make-up les. Heel handig om te leren hoe je je sterke kanten kunt benadrukken!
Als optie organiseren wij eens in de zoveel tijd een fotoshoot. Je komt dan individueel op de foto bij een professionele fotograaf.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de cursus? Mail dan naar info@jols.nl en vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en je leeftijd.