Volgende keer...

 

Er zijn (nog) geen evenementen gevonden in het systeem...

Stemming

Ik dans het liefst op...


 

Babymoves: bewegen met je baby of dreumes!

Babymoves (voor dreumes, peuter & kleuter) is een speciaal ontwikkeld programma om de motorische ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Dit gebeurt aan de hand van onze wekelijks terugkerende “moves”.  Naast het stimuleren van de behendigheid komen ook andere vaardigheden aan bod, zoals balans, coördinatie, houding, concentratie, samenwerken, delen & expressie. Wat onze "moves" inhouden, lees je hieronder.Music Moves

Muziek is de beste stimulans voor de hersenen, dat begint al als de baby nog in de buik zit! Luisteren, zingen, klappen, bewegen. We maken gebruik van allerlei muziekinstrumentjes & liedjes. Hoe maak je muziek? We oefenen met ritmes en bewegen erbij!

 

Fit Moves (bij baby/dreumes)

Bewegen is heel belangrijk, hoe klein je ook bent. We scheppen mogelijkheden om kindjes uit te dagen nieuwe basisbewegingen te oefenen. Ook voor de mama’s zijn er leuke oefeningen die je samen met je kindje doet. 2 vliegen in 1 klap!

Dance Moves (bij peuter/kleuter)

Het is goed om al vroeg de basispassen uit de danswereld te leren kennen: posities van armen & benen, plié, relevé en nog veel meer! Die oefenen we op leuke liedjes. We leren danscombinaties aan, maar er is ook ruimte voor eigen fantasie.

 

Explore Moves

Als je klein bent, valt er een hoop te ontdekken! Ballen, hoepels, matten, balonnen, linten, flessen, kegels… wat kun je er mee doen? En hoe kunnen we er samen mee spelen? Naast uitdagende materialen wordt hierbij ook gebruik gemaakt van leuke liedjes. 

 

Sense Moves

Het prikkelen van de zintuigen is voor kleintjes een ware belevenis! Wat zie je allemaal? Waar komt het geluid vandaan? De juf blaast bellen… pak ze maar! Kijken, horen, voelen… Kleintjes vinden het maar wat spannend!


Rooster 2015 - 2016


Woensdag
9.00 - 10.00 uur: Mini-stapjes (kids van 1 én 2 jaar)
10.00 - 11.00 uur: Peuterstapjes (kids van 2 tot 4 jaar)

Donderdag*
14:30 – 15:30 uur: Kids Moves! (4 tot 7 jaar)

Vrijdag
9.15 - 10.15 uur: Mini-stapjes (kids van 1 én 2 jaar)
10.15 -11.15 uur: Peuterstapjes (kids van 2 tot 4 jaar)

 

Let op: de Kids Moves lessen worden gegeven op een andere locatie; namelijk in het speellokaal van basisschool Pieterskerkhof in Utrecht centrum.
De lessen voor kinderen van 1 tot 4 jaar (dreumes & peuter) worden vanaf dit seizoen verzorgd door Tineke van Peuterstapjes. Meer info is te vinden op www.peuterstapjes.nl. Deze lessen vinden plaats in Nieuwegein.


Opgeven

 

Opgeven voor een proefles van Mini-stapjes of Peuterstapjes kan via info@peuterstapjes.nl
Opgeven voor een proefles van Kids Moves! kan via info@jols.nlCheck ook onze facebook pagina met veel foto's & filmpjes! Je kunt ons vinden onder de naam "babymoves bij Jols".